Първоначално публикувано от JK
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на 166 - гр. Априлци, 9-10-ти юли
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Кой ще тръгва в събота? Да се разберем нещо да тръгнем заедно, понеже не съм ходил никога в Априлци и не знам пътя или пък ако може някой да обясни горе долу пътя , може и ГПС координачета нещо.
FIAT Punto 1,9 JTD
EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIMsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от JK Покажи съобщениеВ тази кръчма има ли тв и по-конкретно ТВ7 ?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеФормулата се гледа в намиращото се наблизо кафе Маями, аз винаги там я гледам, голямо ТВ хубави условия....мисля че пак там ще я гледам......там сме :P
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеКолега Коки утре ще ти се обадя да се разберем за капарото че сега е малко късно.
Искам да резервирам двоина стая без закуска за събота вечер.
Comment
-
Имам едно процедурно предложение - в неделя ако е хубаво времето да отскочим до Габрово и Етъра. Има ли желаещи?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИмам едно процедурно предложение - в неделя ако е хубаво времето да отскочим до Габрово и Етъра. Има ли желаещи?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kartell Покажи съобщениеКой ще тръгва в събота? Да се разберем нещо да тръгнем заедно, понеже не съм ходил никога в Априлци и не знам пътя или пък ако може някой да обясни горе долу пътя , може и ГПС координачета нещо.
Last edited by kpmaster; d.m.y г., 00:24.Возя се с 159 1.9 JTDm 150
Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениехубави хора и 2-3 хубави децаLast edited by old alfist; d.m.y г., 03:19.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Има ли детски възпитател сред нас? Ще му се отвори работа!
Айде вече тръпна!Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщениеИма ли детски възпитател сред нас? Ще му се отвори работа!
Айде вече тръпна!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщениеАз мисля да тръгна към 08 - 08:30 . Тръгваш към Варна, отбиваш за Троян и от там за Априлци...
Ако идваш от Варна или Търговище, се минава през Севлиево.
---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:47 ----------
Ето това е маршрута от София - разклонът за Априлци е след с. Българене:
От Варна, Търговище, В. Търново маршрутът е този:
Last edited by Коки; d.m.y г., 12:15.
Comment
-
Утре къмто 2 следобед ще сме там, нашта бърлога е в горния квартал, но така или иначе ще се съборим надолу като се поразтоварим.....
Кой ще е от утре там за да знам за кой да се оглеждам?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment